Képzett munkatársaink az elmúlt évek során többnyire multinacionális vállalatoknál, több esetben külföldön szereztek tapasztalatot. Ennél fogva nem idegen számunkra a nyugat-európai munkakultúra, vagy a világszínvonalú minőség fogalma.

Gyártási folyamataink során ugyanazt a precizitást követeljük meg kollégáinktól, amihez már egyébként is hozzászoktak, ám mindezt még nagyobb felelősség terhe alatt. Cégünknél ugyanis a családias légkör mellett, a viszonylag kis létszám miatt is fontos az önállóbb és konstruktívabb gondolkodás és hozzáállás.

Természetesen a munkatársak tanulási lehetőségeinek is teret adunk, hiszen a folyamatos fejlődés mindkét félnek kölcsönösen előnyös és fontos. Mindemellett, az új technológiák, szoftverek, munkafolyamatok elsajátítására belső oktatásokon van lehetőség.

A munkakörnyezet kialakításban – saját elképzeléseink mellett - az 5S módszer irányelveit vettük figyelembe.
Telephelyünkön lehetőséget biztosítunk gyakorlati képzésre is, hiszen jövőnk a fiatalok kezében van!

A környékünkön az elmúlt években, a világgazdasági folyamatoknak köszönhetően jelentősen csökkent a nagyobb és szignifikáns vállaltok jelenléte, ezáltal kevesebb lehetőség maradt a közelben élő szakemberek szervezett, érdembeli foglalkoztatására. Úgy érezzük, emiatt mindent meg kell tennünk a meglévő ipari-kultúra fejlesztésére, megtartására.