Gyártani egy dolog. Minőséget gyártani, és ezt fenntartani már egészen mást jelent.

A megrendelői bizalom pedig csak akkor konstans ha a minőség is az. - Az EASTURN szakemberei jól tudják ezt, ezért minőségellenőrzési osztályunk kiemelt figyelmet kap. Célunk hogy kiváló és állandó minőséget gyártsunk. - Határidőre!

Mérőszobánk felszerelését képezi egy Mitutoyo 3D koordináta mérőgép, valamint egy Optikai-Digitális képfeldolgozó berendezés. Utóbbi kontúrmérési feladatok ellátására is képes. A rendszeresen hitelesített kézi mérőeszközökkel végzett ellenőrzés mellett, a mérőgépek is aktívan részt vesznek az ellenőrzési folyamatban, nemcsak kiegészítve, hanem magasabb szintre emelve azt. A szakszerű méréstechnikai feladatok elvégzéséhez a Mitutoyo több alkalommal biztosított oktatást kollégáink számára, akik azóta a napi rutinjuk részévé tették a mérőgépek használatát. Sok általános mérőeszköz mellett, rendelkezünk még felületi-érdesség mérővel, illetve rétegvastagság mérővel, melyeket szintén napi szinten használunk a méréstechnikai feladatok során. A minőségirányításért felelős kollégák ”Belső Auditor” képzést is kaptak, ezáltal ellenőrzési folyamataink kontrolláltan és visszakövethetően működnek.
 

Mérőeszközparkunk:

 

 

Megrendelőink válláról levesszük az ellenőrzés terhét. Nemcsak pontosan leszámolt, tisztított és kifogástalan minőségű alkatrészeket adunk, hanem mérési riportot is mellékelünk a beszállításokhoz.