Az EASTURN kft. elkötelezett a környezetvédelem és a kibocsátott káros anyagok csökkentésének a terén. A gyártás során törekszünk a minimális anyagfelhasználásra és környezetünk minimális terhelésére. A környezetvédelmi irányelveinkben meghatározott alapelvek betartása minden munkatársunk számára megkérdőjelezhetetlen.

Cégünk a működéséhez és induláshoz szükséges befektetéseit tulajdonosainak saját tőkéjéből finanszírozta, 2016-ig sem állami sem egyéb támogatást nem vettünk igénybe. Ez azt is jelenti, hogy véletlenül sem engedhettünk meg magunknak felesleges, esetleg rosszul átgondolt beruházást. Minden szükséges innovációt komolyabb költségelemzés és értékelemzés előz meg, így minimálisra csökkentjük a kiadásainkat, ezzel együtt pedig a szervezet ökológiai lábnyomát. Hulladékkezelésünk az ISO 14001:2005 szabvány szerint dokumentáltan működik, mely teljes mértékben megfelel az EU-s irányelveknek.

Gyártási folyamataink minden szükséges esetben követik és betartják az Európai Unó ide vonatkozó irányelveinek (RoHS, REACH) előírásait.

Termékeink visszakövethetősége a - prototípustól a kiszállított szériákig - megoldott, jelenleg egyedi jelölésrendszer bevezetésén dogozunk.

 

 

Megfelelőségi nyilatkozat - magyar nyelvű
Megfelelőségi nyilatkozat- angol nyelvű
 
ISO tanúsítvány - magyar nyelvű
ISO tanúsítvány - angol nyelvű